My Blog List

Translate

 • PANAS

  Sunday, 6 May 2018

  Makan 'Anu' Bos Dengan Nasi  LELAKI dihukum penjara seumur hidup selepas mengaku bersalah membunuh majikannya sebelum mengerat dan memakan kemaluan mangsa akibat berang kerana tidak dibelikan makanan. 

  Mansur didapati bersalah oleh sebuah mahkamah di Muarabulian, Sumatera, Indonesia atas tuduhan membunuh majikannya Dasrullah di sebuah ladang kelapa sawit pada 4 November tahun lalu. Detik News melaporkan, Mansur bekerja dan tinggal di sebuah rumah di ladang kelapa sawit milik Dasrullah.

  Pada hari sebelum kejadian, Dasrullah menghubungi Mansur memberitahu dia mahu datang ke ladang berkenaan dan tertuduh sempat berpesan untuk membawa makanan kerana tiada makanan di rumah.

  Apabila Dasrullah tiba di rumah pekerjanya itu, Mansur bertanyakan makanan yang dipesannya tetapi mangsa memarahi tertuduh kerana tiada wang. Dasrullah kemudian memberikan wang kepada Mansur dan mengarahkan lelaki itu berjalan kaki ke kedai.

  Ketika Mansur pulang ke rumah itu, dia dimarahi Dasrullah kerana terlalu lambat. Kerana terlalu marah, Mansur bertindak menyerang Dasrullah dengan parang ketika mangsa tidur di biliknya dan menetak lelaki itu hingga mati. Selepas mangsa mati, Mansur memotong alat sulit lelaki itu sebelum memasak dan memakan organ berkenaan bersama nasi.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 comments:

  Post a Comment

  Item Reviewed: Makan 'Anu' Bos Dengan Nasi Rating: 5 Reviewed By: Samurai Biru
  Scroll to Top